Coaching

Coaching

Voor wie?
Het coachingstraject is er voor leidinggevenden die geloven in de kracht van cultureel diverse teams, maar nog niet weten hoe ze die kunnen laten floreren. Voor leidinggevenden die inzien dat hun gedrag het groepsproces positief kan beïnvloeden en die daarom zélf met hun teams aan de slag willen.

Wat houdt het in?
In zes maanden ga je werken aan je persoonlijke leiderschapskwaliteiten en krijg je kennis en tools aangereikt om verbinding te brengen in je cultureel diverse team. Joeroké begeleidt je daarin met live trainingsdagen (waarop je ook andere leidinggevenden ontmoet) en zet daarbij trainingsacteurs in voor het trainen van meer specifieke gespreks- en luistervaardigheden. Ook zijn er Mastermind-sessies (waarbij je van elkaar leert en ervaringen kunt delen) en krijg je twee (telefonische) coaching gesprekken die bedoeld zijn om hobbels te nemen die van meer persoonlijke aard zijn.

Wat brengt het?
Na dit traject heb je de kennis en tools om zelf een gouden team te smeden, waarin de nadruk niet ligt op culturele verschillen, maar op kwaliteiten en talenten. Je bent beter in staat om in gesprek te gaan met je medewerkers, vervult een steunende rol en bent emotioneel beter beschikbaar. Je laat voorbeeld gedrag zien en zorgt ervoor dat iedereen zich gezien en gehoord voelt zodat onbegrip en onvrede ruimte maken voor vertrouwen en verbinding.

Persoonlijk coachingstraject

Voor leidinggevenden die verbinding willen brengen in teams

In zes maanden kennis en tools om een gouden team te smeden

Meer informatie? 
Neem gerust 
contact op.