Achter
de komma

Artikel in magazine Zakenvrouwen'
Mijn verbintenis met Astrid Echteld
Start by listening
Met succes en plezier samenwerken in cultureel diverse teams
Leidinggeven is dicht bij jezelf blijven!

Achter
de komma

Hier vind je de blogartikelen van Astrid. Verhalen van hoe zij tegen de dingen aankijkt. Praktijk situaties en aktuele gebeurtinissen die van invloed zijn op haar werk als coach, trainer en inspirator.

Leidinggeven is dicht bij jezelf blijven!

Als leidinggevende zul je verbinding moeten maken met je team om tot een succesvolle samenwerking te komen. Maar dat gaat in de dagelijkse praktijk niet altijd zonder slag of stoot. Niet zelden is er sprake van miscommunicatie en hebben je goede bedoelingen een averechts effect op je teamleden.

Loopt het soepel dan gaat alles vanzelf maar lastige situaties kun je niet altijd voorkomen. Het helpt wel als je scherp blijft op kansen om het anders te doen en lef toont om daar actie op te zetten. Die houding wordt door de teamleden gezien en gewaardeerd. Met Joeroké zoeken we naar oplossingen en luisteren we naar je ervaringen met leidinggeven. Een van onze relaties verwoordde het als volgt: “In tijden van chaos, lawaai en hectiek heb ik altijd behoefte aan vertraging en stilte.

Aan tijd, om na te denken en te kunnen voelen wat er in mij gebeurt en wat de onrust met me doet. Ik ga ook bewust op zoek naar ‘taal’ die me kan helpen om weer in verbinding te komen met de omgeving. Dit proces vraagt iets van mij. Het is lastig, confronterend en kost veel energie. Maar aan het eind van zo’n zelfonderzoek ben ik trots en blij. Ik voel me weer Oké en kan anderen ook benaderen als mensen die Oké zijn. Dit raakt aan de kernwaarden van mijn werk!”

Ik geef mijn klanten altijd mee dat je dicht bij jezelf moet blijven om verbinding te kunnen maken.

Denk daarbij aan de kernwaarden:

  • trouw aan jezelf
  • vertrouwen in jezelf en de ander
  • betrouwbaarheid
Artikel in magazine Zakenvrouwen'
Mijn verbintenis met Astrid Echteld
Start by listening
Met succes en plezier samenwerken in cultureel diverse teams
Leidinggeven is dicht bij jezelf blijven!

Meer informatie? 
Neem gerust 
contact op.